Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

42 Florimond Leirensstraat
Wetteren, Vlaanderen, 9230
Belgium

0032499277357

Lifestyle boetiek & conceptstore 

Fall leaves fall

Blog

Fall leaves fall

Evelien Temmerman

Elf november, de blaadjes vallen, de temperaturen dalen, tijd om de warme muts en knusse jas  boven te halen. De Kahlia jacket, muts en Lesser skirt van Samsoe Samsoe gecombineerd met Lion knit sweater van Second Female maken samen een top herfst combo.  

De oorbelletjes zijn organische vormpjes van Lellebel. Handgemaakte juweeltjes, stuk voor stuk pi├Ęces uniques. (Muts en juweeltjes enkel verkrijgbaar in de shop: Atelier eMTee, Jozef Buyssestraat 68, Wetteren.). 

 

Shop Online @ atelieremtee.be